楼主: snoopyhsy

[讨论] 若曦 vs 燕三娘

Ferragamo 发表于 2012-4-15 22:07
楼主,我介绍一段视频你睇下,就系2011年8月25日湖南卫视天天向上栏目,入便果的内容好过瘾,好好笑,你去超 ...

我終於找到 http://v.youku.com/v_show/id_XMjk4NzE5NDY4.html 之前看過了, 但不是足本版, 一開始是"詩詩..." 出場, 沒有之前3位女子的, 但好好笑, 睇得很開心! ^__^

稳到就好,睇到最后又唱等你的季节,唉,心算阿,想吾想去探班?

27楼:你使吾使讲到甘严重阿,抢我对白,好啦,家阵吾使讲野,乜都讲晒,我就坐定定,企定定,

rebecca93176 发表于 2012-4-15 13:47
不是常常下戲後,還沉溺在情境裡~
哭戲也不是每個人想哭就哭出來...........

是啊,呵呵

Ferragamo 发表于 2012-4-17 09:09
27楼:你使吾使讲到甘严重阿,抢我对白,好啦,家阵吾使讲野,乜都讲晒,我就坐定定,企定定,

比你讲野啦, 点解称呼 "诗诗" 是 "爷" ?

嘻嘻,呢个吾系我讲噶,系果班老噶狮子仔狮子女讲噶,诗爷诗爷,索性就叫阿爷咯,

snoopyhsy 发表于 2012-4-17 19:22
比你讲野啦, 点解称呼 "诗诗" 是 "爷" ?

呢位阿生,有无兴趣一齐去浙江探阿爷班呢下,约到十个八个一齐去最好,

Ferragamo 发表于 2012-4-17 20:11
呢位阿生,有无兴趣一齐去浙江探阿爷班呢下,约到十个八个一齐去最好,

谢谢你的邀请, 睇怕都难了, 我住在香港, 要上班!
请问诗诗在浙拍什么剧呀?

snoopyhsy 发表于 2012-4-17 20:28
谢谢你的邀请, 睇怕都难了, 我住在香港, 要上班!
请问诗诗在浙拍什么剧呀?

哦,原来系甘,吾紧要,阿爷依家响横店拍紧大漠瑶,听讲呢部剧口啤好高,我又听讲五,一响宁波有见面会,不知系流定坚,

snoopyhsy 发表于 2012-4-17 08:19
我終於找到 http://v.youku.com/v_show/id_XMjk4NzE5NDY4.html 之前看過了, 但不是足本版, 一開始是"詩詩 ...

我都有睇呀!真係幾好笑呀!